суботу, 28 жовтня 2017 р.

Індентифікація, перенаправлення та надання допомоги дітями, які постраждали від торгівлі людьми


26-27 жовтня 2017 року в м. Запоріжжі відбувся тренінг "Індентифікація, перенаправлення та надання допомоги дітями, які постраждали від торгівлі людьми". Від школи-інтернату у дводенному заході прийняла участь заступник директора з виховної роботи Коршунова Н.І. Зустріч було організовано ГПО "Егіда-Запоріжжя" за підтримки Департаменту соціального захисту насленення та ССД ЗОДА та за фінансової підтримки Міжнародної Організації з Міграції.
Поліцейські, соціальні працівники, уповноважені особи та освітяни впродовж тренінгових занять обговорили національний механізм взаємодії суб'єктів у сфері протидії торгівлі людьми, розглядали морально-етичні засади роботи з постраждалими від торгівлі людьми.
Для педагогів стали цінними рекомендації щодо особливостей роботи з дітьми в кризових ситуаціях та з посттравматичними стресовими розладами, алгоритм надання допомоги та соціальних послуг постраждалим особам. Комунікативні практики та діалогова взаємодія учасників тренінгу довели, що проблема торгівлі людьми в Україні набирає масштабів. А хто, як не педагог, озброєний знаннями й досвідом, зможе попередити деякі кризові ситуації? Через співпрацю з сім'ями, відверті розмови з батьками саме ми - вчителі - зможемо зберегти щостя й спокій не однієї української родини й ДИТИНИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар